Leerhuis CVC

We zijn op zoek naar een Leerhuis met aandachtsgebied complexe veiligheidscasuïstiek
met een dienstverband van 24-36 uur per week (waarbij 36 uur per week de voorkeur heeft).

Profiel

 • Je bent een bevlogen professional die focust op mogelijkheden en daarbij nauw samenwerkt met ouders, jongeren, vrijwilligers en collega’s uit andere organisaties en gemeenten.
 • Je staat naast het gezin en samen met het gezin kijk je welke ondersteuningsbehoefte er is.
 • Je coördineert de zorg- en dienstverlening en versterkt de mogelijkheden van het gezin, waarbij het gezin zoveel mogelijk zelf de regie heeft, of weer in eigen hand krijgt.
 • Je ondersteunt het gezin bij het inzicht krijgen in de sterke kanten en krachten van de gezinsleden en weet deze te benutten en te versterken.
 • Je richt je op opvoedkundige, relationele, materiële, individuele, financiële- en maatschappelijke problemen van de kinderen binnen het gezin.
 • Je bent gericht op het opheffen van eventuele ontwikkelings- en veiligheidsdreiging,
 • Je coördineert en regisseert het netwerken, je werkt daarbij nauw samen met alle (in)formele betrokken partners.
 • Je leidt indien nodig toe naar specialistischere zorg. Naast de thuisbegeleiding ondersteun je bij gesprekken op school/ werk/ stage, instanties of andere hulpverlenende organisaties.
 • Je hebt het lef om los te laten waar mogelijk en door te pakken als dat nodig is. En last but not least:
 • Je vindt het uitdagend om in deze nieuwe functie met gemeenten en collega’s het nieuwe stelsel voor jeugd in de regio WBW tot een succes te maken.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding, geschikt voor registratie SKJ, dito werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar ervaring in het werken met jeugdigen. Je hebt kennis van en affiniteit met jeugd GGZ, LVB, Jeugd en Opvoeden of Passend Onderwijs.
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van gezinnen, waarbij de regie bij het gezin blijft en gebruik gemaakt wordt van het eigen netwerk van ouders en jeugd. Je bent in staat tijdig te signaleren, adequaat te handelen en resultaten te bereiken. Je hebt een relevant netwerk in de regio West-Brabant West.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, stressbestendig, innovatief, resultaatgericht, positief en flexibel. Je hebt analytisch vermogen, geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bekend met de sociale kaart binnen de regio. Je bent in staat je eigen werk te organiseren, kunt je gemakkelijk aanpassen aan situaties en omstandigheden zonder doel en visie uit het oog te verliezen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Wij bieden
Een uitdagende functie, waarbij je samen met de gemeenten en je collega’s mede vorm kunt gaan geven aan de jeugdzorg. Samen met je collega’s ontwikkel je in een nieuwe context het vak jeugdprofessional en deel je en vergroot je de kennis. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg. Het bruto salaris bedraagt max. € 3739,00 bij een fulltime dienstverband. In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden.

Informatie
Een functieprofiel is hier beschikbaar.

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Maurice van den Nieuwenhuijzen, manager, bereikbaar op 06-53195306 of Monique Groffen, manager, bereikbaar op 06-14399348.

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen hun CV (inclusief SKJ-registratienummer, indien aanwezig) en motivatiebrief o.v.v. SP-15 vacature Leerhuis CVC mailen naar vacature@springleerhuis.accept.tabs-spaces.nl tot en met 17 december 2018. De selectiegesprekken zullen op donderdag 20 december worden gevoerd. Naast de selectiegesprekken zullen er referenties worden opgevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

 

elm-single-1
elm-single-2
elm-single-3
elm-single-5
elm-single-6
elm-single-7
elm-single-8
elm-single-9
Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken