Leerhuis Jeugdhulp

JEUGDPROFESSIONAL

met een dienstverband van 24-36 uur per week

Wat zoeken we?

 • Je bent een bevlogen professional die focust op mogelijkheden.
 • Je staat naast het gezin en samen kijk je welke ondersteuningsbehoefte er is.
 • Je coördineert de zorg- en dienstverlening en versterkt de mogelijkheden van het gezin, waarbij het gezin zoveel mogelijk zelf de regie heeft, of weer in eigen hand krijgt.
 • Je ondersteunt het gezin bij het inzicht krijgen in de sterke kanten en krachten van de gezinsleden en weet deze te benutten en te versterken.
 • Je richt je op opvoedkundige, relationele, materiële, individuele, financiële- en maatschappelijke problemen van de kinderen binnen het gezin.
 • Je coördineert en regisseert het netwerken, je werkt daarbij nauw samen met alle (in)formele betrokken partners.
 • Je leidt indien nodig toe naar specialistischere zorg. Naast de thuisbegeleiding ondersteun je bij gesprekken op school/ werk/ stage, instanties of andere hulpverlenende organisaties.


Wat heb je te bieden?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (geschikt voor SKJ-registratie), dito werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar ervaring in het werken met jeugdigen. Je hebt kennis van en affiniteit met jeugd GGZ, LVB, Jeugd en Opvoeden of Passend Onderwijs.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van gezinnen, waarbij de regie bij het gezin blijft en gebruik gemaakt wordt van het eigen netwerk van ouders en jeugd. Je bent in staat tijdig te signaleren, adequaat te handelen en resultaten te bereiken. Je hebt een relevant netwerk in de regio West-Brabant West.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig, stressbestendig, innovatief, resultaatgericht, positief en flexibel. Je hebt analytisch vermogen, geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bekend met de sociale kaart binnen de regio. Je bent in staat je eigen werk te organiseren, kunt je gemakkelijk aanpassen aan situaties en omstandigheden zonder doel en visie uit het oog te verliezen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto

Wat bieden we jou?  

Een uitdagende functie, waarbij je samen met de gemeenten en je collega’s mede vorm kunt geven aan de jeugdzorg. Samen met je collega’s ontwikkel je in een nieuwe context het vak jeugdprofessional en deel je en vergroot je de kennis. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg. Het bruto salaris bedraagt max. € 3.739,00 bij een fulltime dienstverband. In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden.

Wil je meer weten?

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Marjolein van den Heijkant, Kwartiermaker, bereikbaar op 06-246 554 96 of stuur een mail naar m.van.den.heijkant@springleerhuis.accept.tabs-spaces.nl.

Ben je overtuigd?

Stuur dan snel je CV (inclusief SKJ-registratienummer, indien aanwezig) en motivatiebrief o.v.v. SJH-01 vacature Leerhuis naar vacature@springjeugdhulp.accept.tabs-spaces.nl tot uiterlijk 16 januari 2019. De selectiegesprekken zullen in de week van 21 januari worden gevoerd. Naast de selectiegesprekken zullen er referenties worden opgevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

elm-single-1
elm-single-2
elm-single-3
elm-single-5
elm-single-6
elm-single-7
elm-single-8
elm-single-9
Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken