HR-medewerker

NMO is een moederstichting met drie dochterstichtingen: MEE West-Brabant, Spring Leerhuis en Spring Jeugdhulp.
MEE West-Brabant richt zich met name op ondersteuning aan mensen met een beperking en het bewerkstelligen van inclusie. Spring richt zich op het beschikbaar stellen en de professionele ontwikkeling van jeugdprofessionals. Binnen NMO zijn de strategische en tactische beleidsontwikkeling ondergebracht, alsmede de coördinatie van de adviserende en uitvoerende taken.

 

Wij zijn op zoek naar een

HR-medewerker

Voor 20 uur per week

 

De functie:

Als HR-medewerker ben je, samen met je collega HR-medewerker, werkzaam voor alle bij NMO aangesloten stichtingen. De collega die wij zoeken voor deze afwisselende functie is parttime beschikbaar, is iemand die het leuk vindt om zowel echt aan te pakken als mee te denken over HR zaken. Tevens ben je bereid naast de specifieke HR werkzaamheden ook andere ondersteunende activiteiten proactief op te pakken. Tot de taken behoren:

  • het beheren en uitvoeren van de personeelsbeheer en -administratie, verlofregistratie, ziekteverzuimregistratie, HR-correspondentie en in- door- en uitstroom;
  • informeren van medewerkers en managers met betrekking tot Cao, wet- en regelgeving en het vastgestelde HR-beleid;
  • het administratief uitvoeren van het W&S-proces;
  • voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de salarisadministratie;
  • kennis en ervaring met personeelsinformatiesystemen bij voorkeur Navision (Mercash) en Microsoft Office.

 

Wij vragen:

Je hebt minimaal een MBO opleiding op het gebied van Personeel en Arbeid afgerond en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een HR functie bij voorkeur binnen een zorg en welzijn omgeving. Je bent pro-actief, accuraat en communicatief sterk. Daarnaast voel je je thuis in een hectische omgeving waarbinnen je de juiste prioriteiten weet te stellen.

 

Ons aanbod:  

Wij bieden een uitdagende functie voor 20 uur per week binnen een plezierige werk­om­ge­ving. Het betreft hier een functie, in eerste instantie voor de duur van een 1 jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Inschaling in FWG salarisschaal 45, max. € 3.069,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband 36 uur.

Informatie

Voor nadere informatie over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Ingeborg Jas, HR-adviseur, of Maartje de Bakker, HR-medewerker, via tel 076-5223090. Of kijk op één van onze websites: www.meewestbrabant.nl, www.springleerhuis.accept.tabs-spaces.nl of www.springjeugdhulp.accept.tabs-spaces.nl.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en CV, o.v.v. vacaturenummer NMO-01 uiterlijk 7 augustus 2018 aan vacature@netwerkmo.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 13 augustus of woensdag 15 augustus 2018.

Naar aanleiding van de selectiegesprekken kunnen er referenties worden opgevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

elm-single-1
elm-single-2
elm-single-3
elm-single-5
elm-single-6
elm-single-7
elm-single-8
elm-single-9
Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken