Bestuursassistent

NMO is een moederstichting met drie dochterstichtingen: MEE West Brabant, SPRING en SPRING Jeugdhulp.
MEE West Brabant richt zich op ondersteuning bij een beperking en het bewerkstelligen van inclusie. SPRING richt zich op het beschikbaar stellen en de professionele ontwikkeling van jeugdprofessionals. Binnen NMO zijn strategische en tactische beleidsontwikkeling ondergebracht, alsmede de coördinatie van de adviserende en uitvoerende taken. De afdeling financiële administratie levert diensten aan NMO en aan de dochterstichtingen.

Wij zijn op zoek naar een

Bestuursassistent

met een dienstverband van 32 uur per week

Je beheert de drukke en vaak gecompliceerde agenda’s en coördineert alle informatiestromen. Je ondersteunt de bestuurder en de raad van toezicht bij hun taken en handelt zaken zoveel mogelijk zelfstandig af. Je organiseert en notuleert (actiepunten) vergaderingen, zorgt voor een adequate follow-up en communicatie hierover. Je redigeert teksten en rapporten en bereidt tevens (powerpoint)presentaties voor. Je draagt zorg voor de voorbereiding en coördinatie van de bestuurlijke verantwoording zoals het jaarverslag. Je bent gewend als sparringpartner en klankboord te fungeren en hebt een belangrijke signaleerfunctie.

Ideale kandidaat

Je voelt je thuis in een dynamische en no-nonsens organisatie waar een uitstekende sfeer heerst. Je bent ondernemend ingesteld en hebt aan een half woord genoeg. Je bent organisatorisch uitstekend onderlegd, accuraat, analytisch, een teamplayer en je kunt snel schakelen. Je bent kwaliteit- en resultaatgericht, integer, representatief, flexibel en servicegericht. Je bent organisatie- sensitief, werkt proactief en hebt een grote mate van verantwoordelijkheid. Het gebruik van ICT en social media zijn daarbij voor jou vanzelfsprekend.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Secretariële of relevante opleiding;
  • Circa 3 jaar vergelijkbare werkervaring;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • Uitstekende kennis van MS office;
  • Het betreft een parttime functie (4 dagen per week).

Wij bieden
Een uitdagende functie. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 50. Het salaris is max. € 3.505,00 bij een fulltime dienstverband.

Informatie
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Hetty de Kleijn, bestuursassistent, via tel 076-522 30 90. Meer informatie kun je ook vinden op één van onze websites: www.meewestbrabant.nl, www.netwerkmo.nl of www.springjeugdhulp.accept.tabs-spaces.nl.

Solliciteren?

Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief o.v.v. vacature NMO-05 mailen naar vacature@netwerkmo.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

elm-single-1
elm-single-2
elm-single-3
elm-single-5
elm-single-6
elm-single-7
elm-single-8
elm-single-9
Search Close Toon zoeken Menu Close Toon menu
Naar de top Search Close Toon zoeken